2018. január 21., vasárnap

Ancelotti mérkõzés elõttije és Jesé rejtélyes sorai

  • PD
  • 2013.12.21. 16:41
Carlo Ancelotti mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján megerõsítette, hogy Di María játszik majd a sérült Gareth Bale helyén, és Xabi Alonso helyzetérõl is hintett némi információt: "A vezetõség hosszabbítani akar vele." A tréner tett néhány megjegyzést a csapat Király-kupában nyújtott teljesítményére is, mely szemmel láthatóan nem tetszett Jesének – a fiatal spanyol mikroblogján reagált az elhangzottakra.

Xabi Alonso szerzõdésérõl: "Most errõl beszélnek, de nincs itt semmi újdonság. Akár aláír, akár nem, 2014 nyaráig Xabi Alonso a Real Madrid játékosa. Meglátjuk, mi történik. Nagyon fontos játékos, és játszani fog, amikor alkalmas a játékra."

Érvek a szezõdéshosszabbítás mellett: "Nem beszélgettem errõl a klubbal, nincs rá szükség. A vezetõség hosszabbítani akar vele, hiszen lényeges számunkra, tapasztalt, tehetséges futballista. A világ legjobb középpályásai közé tartozik, ezért szeretnénk, ha maradna."

Xabitól függ a csapat? "Nem hiszem, hogy függõségrõl van szó. Nagyon fontos játékosaink vannak, de a szezon elsõ részét Alonso nélkül játszottuk, és az eredmények mégis jók voltak. Xabi önbizalmat ad nekünk a játékban és a játékosokat is erõsíti."

Xabi és Modric: "Most remek párost alkotnak, de nem fogok megfeledkezni a többi középpályásról sem."

Bale-rõl: "Van egy kisebb sérülése, nem komoly, de nem áll készen a Valencia ellen. Di María fog játszani a helyén."

Az utánpótlásról: "Azt mondtam, hogy nem tetszett a második félidõ a Xàtiva ellen, de nem csak a fiatalok voltak a pályán. Nem õket kritizáltam, hanem az egész csapatot. Nem volt megfelelõ a hozzáállás."

A Valenciáról: "Ez egy nagyon nehéz meccs, egy nagyon fontos pillanatban. Edzõt váltottak, egy nagyon motivált és erõsen összpontosító csapat ellen kell kiállnunk. Jól akarjuk zárni az évet, jó játékkal és három ponttal."

A nehézségekrõl: "Az Osasuna elleni meccs furcsa volt. Mindig nehezebb idegenben játszani, az elsõ fél órában jól szerepeltünk. Reméljük, a holnapi meccs jól megy majd."

Az Európai Bizottság vizsgálódásairól: "Ez egy olyan téma, amirõl nem nekem kell beszélni, hiszen gazdasági kérdéseket érint és nem a sportra tartozik. A Real Madridnak nincsenek problémái, meg kell várnunk, mi fog történni. Nem sokat tudok errõl."

A mérkõzés elõtti nyilatkozatot követõen Jesé a következõ üzenetet tette közzé a Twitteren: "Mindig a lehetõ legjobbat hozom ki magamból...! Bár ez neked kevésnek tûnik, de mindig megteszem, ami tõlem telik..."


  • Forrás: Marca, AS, realmadrid.com
  • Szerző(k): PD

Hozzászólások

Tabella