Német csapatok vinnék Albiolt

Raúl Albiol ügynöke szerint több német csapat is érdeklõdik ügyfele iránt. A Juventus egyelõre még nem tett konkrét lépéseket a spanyol védõ megszerzéséért.

Nem véletlen, hogy Raúl Albiol a távozáson gondolkozik, hisz a Sevilla elleni meccsig õ játszotta a Real Madrid védõi közül a legkevesebb percet az idei szezonban, Mourinhótól csupán 467 percet kapva bizonyításra. Sevillában pályára küldte õt a luzitán mester, igaz kényszerû okokból, hisz az elsõ félidõ végén Pepét kiállította Clos Gómez játékvezetõ, így szükség volt a védelem erõsítésére. Albiolon látszott, hogy kevés meccs van a lábában, sok bizonytalan megmozdulása volt. Vicente del Bosque szövetségi kapitány is figyelemmel követi a védõ teljesítményét, Albiol pedig a hírek szerint több játéklehetõséghez szeretne jutni, hogy biztosan ott legyen a spanyol válogatott keretében a jövõ nyári Európa-bajnokságon.

A héten az AS.com cikkezett a Juventus ajánlatáról, mely kölcsönszerzõdésrõl szólna, a szezon végezetéig, a tegnapi napon pedig Manuel García Quilón, a játékos ügynöke német klubok érdeklõdésérõl számolt be: "Ezek még csak pletykák." – nyilatkozta a Calciomercato-nak – "Van néhány Bundesligás csapat, akiket érdekelne ügyfelem. Egyelõre sem a Juventusszal, sem más olasz csapattal nem állok kapcsolatban."

Raúl Albiol 2009 nyarán érkezett a Valenciától, 15 millió euró körüli összegért cserébe. Elsõ évében 43 találkozón lépett pályára, minden sorozatot figyelembe véve, rendszeres kezdõ volt Pepe sérülései miatt, de tavaly Mourinho keze alatt is sikerült 33 fellépést összehoznia, bár a portugál inkább a Carvalho – Pepe párost szerepeltette a mérkõzések többségében. Idén viszont még csak 9 meccsnél jár, hiszen annak ellenére, hogy Carvalho lesérült, Mourinho inkább Sergio Ramost rendelte középre, Albiolt pedig a padon hagyta. Így a spanyol válogatott védõnek a nyáron érkezett 18 éves francia Raphaël Varane-nal kell megküzdenie a maradék játékpercekért. Ezért talán csöppet sem meglepõ hír, hogy Raúl Albiol a távozáson töri a fejét. Szerzõdése egyébként 2014-be jár le a Real Madriddal.

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK